Basics & Trends

Restaurant Silver Wine & Dine werkt met verse producten uit het seizoen.
Daarom bieden wij u de keuze uit een ‘Basics’-menukaart en de ‘Trends-menukaart.
Onze ‘Basics’-menukaart wisselt drie keer per jaar en bestaat uit een twaalftal
gerechten en geeft u een keuze uit 3- tot 8-gangen. Hierop vindt u gerechten met
naar keuze bijpassende ‘Wine Tastings’ of ‘Virgin Tastings’. Onze ‘Trends’-menukaart
veranderen we om de paar weken en hierop vindt u de specifieke producten van dat
seizoen, deze kaart bevat een aantal gerechten, afhankelijk van het seizoen.
Van deze ‘Trends’-menukaart kunt u twee gerechten kiezen als vervanging
van een gerecht op een ‘Basics menu’.

Culinair genieten
van een drie gangen verrassingsmenu van onze Chef-kok?

Ons verrassingsmenu serveren wij van woensdag t/m zondag
vanaf 18.00 uur, met uitzondering 
van de speciale avonden.

Verrassingsdiner van onze chef-kok Roy Kramer
Wij serveren op ‘speciale avonden’ een vijf gangen 
verrassingsdiner
van onze chef-kok Roy Kramer, dit is 
inclusief amuses,
Wine Tastings, onbeperkt plat of bruisend water en
ter afsluiting koffie of thee met friandises.

 Menukaart ‘Basics’ (pdf) en menukaart ‘Trends’ (pdf).